produk

Board insulasi Microporous

papan Microporous dijieun ku téhnologi husus ngagunakeun rupa-rupa bahan baku, konduktivitas termal leuwih handap hawa cicing dina tekanan atmosfir.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

dewan Microporous dijieun kalayan téhnologi husus ngagunakeun rupa bahan baku, anu konduktivitas termal leuwih handap hawa cicing dina tekenan atmosfir, ngan 1/4 ka 1/10 ti bahan insulasi serat keramik, éta pangalusna panghandapna konduktivitas termal bahan padet.Dina sababaraha parabot temp tinggi nu merlukeun spasi tur beurat, papan microporous téh pangalusna, sakapeung hijina pilihan.Lahirna bahan ieu parantos ngamajukeun inovasi ngarancang peralatan suhu luhur.

Fitur has

konduktivitas termal super lemah sareng leungitna termal
Panyimpen panas low
stabilitas termal alus teuing
ramah lingkungan
Gampang motong sareng ngolah
hirup jasa panjang

Aplikasi Biasa

Beusi & Baja (Tundish, ladel, torpedo ladel)
Pétrokimia (Pyrolyzer, Hidrogen Transform Furnace, tungku reformer, tungku pemanasan)
Kaca (Float glass furnace, glass tempering furnace, bending furnace)
perlakuan panas: tungku listrik, mobil-manaskeun, tungku Annealing, tungku tempering jsb.
Insulasi pipa
Industri keramik
Generasi kakuatan
Parabot doméstik
Dirgantara
Balanja
kapsul nyalametkeun milik

Sipat produk has

Microporous Board Pasipatan Produk has
Ngaran Produk Papan Microporous
Kode Produk MYNMB-1000
Laju Microporous 90%
Shrinkage Linier Permanén (800 ℃, 12h) <3%
Kapadetan Nominal (kg/m3) 280kg/m3±10%
Konduktivitas Termal (W/m·k) 200 ℃ <0,022
400 ℃ <0,025
600 ℃ <0,028
800 ℃ <0,034
kasadiaan: Kandel: 5mm ~ 50mm
Catetan: Data tés anu dipidangkeun mangrupikeun hasil rata-rata tés anu dilakukeun dina prosedur standar sareng tunduk kana variasi.Hasilna henteu kedah dianggo pikeun tujuan spésifikasi.Produk didaptarkeun patuh kana ASTM C892.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami